Livskvalitet

Alle leilighetene har enten privat balkong eller terrasse. Her kan du sitte ute og kose deg i din egen private sfære med utsikt mot Bjørnafjorden og det flotte uteområdet. Å kunne åpne dørene til sin egen «private» uteplass er livskvalitet!

Standard

Det medfølger en parkeringsplass til hver leilighet, enten i parkeringskjeller eller i carport med nær tilknytning til sportsbod. Det er også mulighet for å kjøpe ekstra parkeringsplass om man har behov for det.

Badene vil ha tidsriktige fliser på vegger og gulv, vegghengt klosett, baderomsinn- redning med servantskap. På badene er det også opplegg for vaskemaskin og tør- ketrommel. I leilighetene blir gulvene levert med trestavs hvitlakkert eikeparkett.

Kjøkkenet vil kle rommet godt og leveres av anerkjente HTH, med hvitevarer fra kvalitetsleverandør. Innredningen blir i høy kvalitet og leveres i henhold
til tegninger. Kjøkken og spiseplass blir liggende i nærheten av gode vindusflater, som gir godt med lysinnslipp.

Leilighetene leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det leveres ventilator med filter på kjøkkenet.

Liker du å ferdes på to hjul? Solstrandvegen har felles sykkelparkering, hvor du får én plass innendørs. Hovedinngangsdørene til bygningene er utstyrt med et praktisk toveis porttelefonanlegg og fjernbetjent åpning av hoveddør. Man kommer seg enkelt til sin leilighet via heis eller trapper til alle etasjer.

Tv og internett får du gjennom OBOS OpentNet. Her kan du bestille egen TV/ Internettpakke som du selv ønsker. I dette boligkomplekset er det boliger som kan passe til «alle». Her får du en lettstelt leilighet i umiddelbar nærhet til Osøyro.

Sentrum

Osøyro sentrum ligger i underkant av 1 km fra leiligheten og her finner en det en måtte trenge av fasiliteter og servicetilbud. Her finner man blant annet butikker, restauranter, apotek, frisører, vinmonopol og treningssentre med mer.

Turer i nærområdet

Fra leiligheten finner du et god utvalg av turmuligheter, her ser du et utvalg av bilder fra området Solstrand til Os sentrum, nydelig område for en rolig tur med barn eller barnebarn med lekeplass underveis. I sentrum kan man kjøpe seg is en sommerdag eller noe godt på Kolonialen.

Transport

Prosjektet E39 Svegatjørn – Rådal vil sørge for at reisetiden til Bergen vil reduseres betraktelig. Dette vil gi en 4-felts motorvei nesten helt til Bergen sentrum. Reisetiden vil nærmest halveres ved åpning i 2022.

Hurtigbåten Hardangerfjordekspressen har daglige avganger mellom Osøyro, Bergen og Rosendal.

Det er meget godt kollektivtilbud i kort avstand fra leiligheten. Fra bussterminalen på Osøyro går det hyppige bussavganger i retning både Halhjem og Bergen.

Golfpakke

I samarbeid med Bjørnefjorden Golfklubb tilbyr vi medlemspakker til en person per husstand i Solstrandvegen.

Foruten medlemskap inneholder pakken VGT (Veien til golfkurs) og fri spillerett i en sesong. VTG er Norges Golfforbunds kurs for nybegynnere. WG-kurset er beregnet for deg som ønsker å bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Kurset er obligatorisk for alle som ønsker å spille på en golfbane.

Du får også prøve å spille noen hull på banen vår for å oppleve hva golf er.